Workshops

Natuurworkshops op maat. Daarvoor bent u bij De Groene Lach op het juiste adres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wilt u graag meer weten over een natuuronderwerp, bijvoorbeeld welke wilde planten eetbaar zijn en hoe u deze moet verzamelen en bereiden, dan kunt u zich aanmelden voor een van onze workshops. Heeft u iets te vieren en wilt u daar een natuurlijk tintje aan geven? Of zoekt u een uitje voor uw team? Kijkt u dan naar de verschillende workshops in het menu hiernaast. Alle workshops zijn te combineren met teambuildingsopdrachten of bepaalde werkthema’s als ‘communicatie op de werkvloer.’

De workshops worden gekenmerkt door een stukje verhaal en vooral veel ervaren en zelf doen! De prachtige locaties zijn vaak midden in de natuur of een pluktuin en daardoor soms minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bespreekt u de mogelijkheden met ons. Groepsgrootte is afhankelijk van de aanmelding, maar ligt vaak tussen de 6 en 12 personen. De prijs varieert van 20 tot 35 euro p.p. De Groene Lach hanteert groepskorting. Kijk bij de verschillende workshops voor prijzen en voorwaarden.

Wilt u graag een ander natuur- of milieuonderwerp behandelen, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Van harte welkom!

 

Moederschapsfeest van Annemieke; Vogels in de winter.